• ΔΕΥΤΕΡΑ

  17:00 - 21:00

 • ΤΡΙΤΗ

  09:00 - 15:00

 • ΤΕΤΑΡΤΗ

  10:00 - 19:00

 • ΠΕΜΠΤΗ

  09:00 - 15:00

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  10:00 - 19:00

 • ΣΑΒΒΑΤΟ

  08:00 - 15:00

 • ΚΥΡΙΑΚΗ

  Closed

Τεχνικές Ξανοίγματος123

Τεχνικές Ξανοίγματος123

[blank h=”50″ hide_low_res=”true” class=””]

[/blank]

[column parallax_bg=”to-centre” parallax_bg_inertia=”-0.2″ extend=”disabled” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”” background_position=”” background_size=”auto” background_attachment=”” hide_bg_lowres=”false” hide_element_lowres=”false” lowres_child_width=”1-1″ background_video=”” extended_padding=”false” vertical_padding_top=”0″ vertical_padding_bottom=”0″ horizontal_padding=”0″ more_link=”” more_text=”” left_border=”transparent” class=”” id=”” title=”” title_type=”single” animation=”none” width=”1/1″ last=”true”]

[column_1 width=”3/5″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[push h=”30″ hide_low_res=”false” class=””]

Η επιλογή του ειδικού που θα αναλάβει την βαφή στα μαλλιά σας έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εμείς γνωρίζουμε την τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε καθώς η εμπειρία μας και τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας θα σας παρέχουν απόλυτη υγεία στα μαλλιά σας και εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Στο κομμωτήριο Hair Studio Ermioni Kermelioti σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τις πιο εντυπωσιακές τεχνικές ξανοίγματος όπως:

OMBRE: Σημαίνει “σκιά” στα Γαλλικά. Είδος ξανοίγματος το οποίο γίνεται στις άκρες των μαλλιών. Μια έντονη διχρωμία των μαλλιών που ξεκινάει από σκούρα ρίζα και καταλήγει  σε ανοικτές άκρες.

BALAYAGE: Σημαίνει “σαρώνω” στα Γαλλικά. Είναι η τεχνική με το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος για μαλλιά που θέλουμε να αποτελούνται από το μεγαλύτερο ποσοστό ξανοιγμένων μαλλιών  με αρμονικό σβήσιμο προς της ρίζα και πιο σκούρες σκιές κατά μήκος ανάμεσα τους!

BRONDΕ: Ο συνδυασμός του brown (καστανό) και blond (ξανθό). Το bronde έχει ως βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής.

BLORANGE: Το όνομα αυτής της τεχνικής δημιουργείται από τις λέξεις blonde + orange και ήρθε για να ανανεώσει τις τάσεις του rose gold και strawberry blond.

HIGHLIGHTS: Είναι η πιο παλιά μέθοδος ξανοίγματος! Οι γνωστές ανταύγειες με τα αλουμινόχαρτα.

SOMBRE: Προέρχεται από το soft και το ombre. Πρόκειται για το πιο απαλό ombre. Η διχρωμία είναι διακριτική.

SOFTING: Καλλυντικό ξάνοιγμα 2-3 τόνους.

[push h=”30″ hide_low_res=”false” class=””]

[button id=”” style=”filled” class=”” align=”” link=”https://ermionikermelioti.com/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1/” linkTarget=”_self” bgcolor=”accent1″ text_color=”” hover_color=”accent1″ font=”14″ icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ[/button]

[/column_1]

[column_1 width=”2/5″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column_1]

[/column]

[blank h=”40″ hide_low_res=”true” class=””]

[/blank]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[push h=”20″ hide_low_res=”false” class=””]

[/column]

[text_divider type=”double”]

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες
[/text_divider]